cursus HRM voor dummies

MASTER OF HRM
Met de juiste mensen op de juiste plek wint een moderne organisatie in onze Nederlandse kennis- en diensteneconomie de concurrentieslag. Niet enkel de producten en diensten tellen, maar vooral het menselijk kapitaal is belangrijk. Dit betekent het daar ons omvangrijke, strategische rol wegens HR kan zijn weggelegd.

DOELGROEP


U dan ook bezit ons afgeronde bacheloropleiding op dit gebied over HRM ofwel in ons vergelijkbare richting en summier 5 jaar relevante werkervaring. In de bedrijf werkt u op tactisch niveau en uw werkgever stelt u in staat opdrachten op strategisch niveau te verrichten. Een Master HRM kan zijn absoluut interessant mits u dan ook HR-manager, senior HR-adviseur of beleidsmedewerker bent. Ook indien u werkt als (zelfstandig) consultant kan zijn die HR Master ons waardevolle investering.

TOELATINGSASSESMENT VOOR DE MASTER HR


Heeft u niet dit perfecte opleidingsniveau en wilt u dan ook zeker deelnemen? Dan doet u ons toelatingsassessment. Bekijk verdere aan dit assessment of neem contact op betreffende een opleidingsmanager voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

WERKVORM


Gedurende een Master HRM doet u kennis op, ontvangt u dan ook inzicht en ontwikkelt u vaardigheden die u dan ook zodra strategische en ondernemende HR-professional versterken. U dan ook volgt 4 masterclasses waarin u literatuur bestudeert en praktijkcases uitwerkt. Elke masterclass sluit u af betreffende ons individuele opdracht, gericht op uw eigen bedrijf.

BUSINESS PROJECT HR MASTER


Een integrale toets bij iedere masterclass over die HR master is het oplossen van ons bestaand vraagstuk. U gaat in groepsverband ons HRM-geval aangrijpen voor een organisatie van ons met uw mededeelnemers. Uiteindelijk levert u dan ook een toepasbaar plan op, zeker een organisatie bezit op deze plaats direct goedkoop met. In de thesisfase van een Master HRM gaat u dan ook zo’n business vraagstuk alleen onderzoeken, presenteren en verdedigen. In uw thesis komt een inhoud van een hele master met voorstel en het uitgewerkte idee wordt daadwerkelijk geïmplementeerd in een organisatie.

ERVAREN BEGELEIDING MASTER HRM DEELTIJD


Ondervinden docenten uit een praktijk en professoren met ons bewezen staat over dienst begeleiden u dan ook tijdens een master human resources. Zij verwezenlijken de perfecte vertaalslag met wetenschappelijke ontwikkelingen naar gespecialiseerde en praktische vaardigheden en efficiã«nt gedrag. De literatuur kan zijn grotendeels Nederlandstalig, maar ook gedeeltelijk Engelstalig.

MASTER OF HRM - AvansPlus - AVA003 HRM Infographic Hyperlink 8.20.18 by PlusCursus on Scribd


**Copyright van AvansPlus**

RESULTAAT


Na dit afmaken over de Master HRM beschikt u dan ook over relevante bekende en vaardigheden. U bezit een beroepshouding ontwikkeld waarmee u dan ook hr opleidingen universiteit op managementniveau succesvol functioneert. U beseft uw toegevoegde waarde in complexe managementvraagstukken en strategievorming te tonen. Organisatieontwikkeling en organisatieveranderingen kan u dan ook succesvol implementeren. De HR-expertise wordt efficiënt ingezet teneinde te komen tot meest bekende performance van de collegas. Zo draagt uw strategisch HRM-beleid perfect bij aan een organisatiedoelstellingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *